търсене

Вход

OnLine

В момента има 5 посетителя в сайта

 

Когато започнете ремонта вкъщи е редно да се замислите и за своята електроинсталация. Дали защото кабелите са ви остарели или ще поискате да правите изцяло нова електроинсталация, ние сме насреща със съвет или консултация на място.

Препоръчваме ви да избягвате вмешателство от ваша страна по контактната мрежа, защото това крие сериозни рискове за вашето здраве. Ние сме насреща с високо квалифицирани специалисти, които имат нужните знания и умения за работа в такава среда. Затова не се колебайте да се свържете с нас, за да може ние да решим вашите проблеми без риск за вашето здраве.

Моментът за ремонт на инсталацията е най-подходящ точно когато започнете цялостен ремонт вкъщи, защото се налага да се къртят съществуващите кабелни канали или ако вие решите се правят нови такива за изцяло нова и съвременна електроинсталация съобразена с всички изисквания и защити.

В тази връзка ние ви предлагаме помощ при избор на материали за изграждането на електроинсталацията. Именно затова ние работим с качествени материали съобразени със заложената по проект консумираща мощност и благодарение на това избягваме последващи проблеми свързани с къси съединения, стопени предпазители и други подобни проблеми. Помагаме със съвет при избор на местата, от където трябва да минават кабелните трасета и кабелните разклонения. Осигуряваме също и структурно окабеляване на офиси за компютърни LAN мрежи и телефонни централи и куп други услуги в тази област.

Дори и да не правите основен ремонт ние сме насреща, за да ви помогнем с решаването на съществуващ проблем по вашата електроинсталация.

 

Относно цени на извършваните от нас услуги в тази сфера и спрямо специфичните условия на работа ви препоръчваме да отправите свое запитване, на което ще бъде отговорено в най-кратки срокове. Може също така да позвъните на посочените в контакти телефони.