търсене

Вход

OnLine

В момента има 4 посетителя в сайта

 

Изборът на сухо строителство или използването на гипкартонените плоскости в ремонта на вашите жилищни или офис помещения има редица предимства. Едно от тях е в сухия способ на строителство, изключително бързото време за работа, пълна свобода в дизайна при избор на нестандартни архитектурни решения, както и ниската цена на плоскостите са решаващ фактор за избор на този способ.

Работата с гипсокартон е лесна и отнема сравнително малко време. Като отличителна черта на гипсовите плоскости са неговата порьозност или паропропускливост, т.е. може да “диша”, благодарение на множеството пори в гипса. По този начин се регулира относителната влажност в помещенията като в същото време структурата на материала допринася за акумулирането на топлина.

Сериозни предимства се намират и в решаването на редица проблеми свързани с пожароустойчивост и звукоизолация на помещенията, а именно при изграждането на предстенни обшивки с пълнеж от каменна или минерална вата, вие си осигурявате максимални стойности на защита както и постигане на ниско собствено тегло на цялостната система в сравнение с преградна стена изградена по стандартния „мокър способ”.

В строителството гипсокартонът дава възможност за изграждане на леки преградни интериорни стени, окачени тавани, подове и специфични конструкции. Някой от множеството други предимства на този материал са дълъг екплотационен живот, красив естетически вид с отлично гладка повърхност готова за директно нанасяне на боя или латекс, състав от незастрашаващ здравето и околната среда материал. Гипсът не съдържа токсични компоненти (състои се от калций, сяра, кислород и вода) и има киселинна реакция, сходна с тази на човешката кожа.

В тази връзка ние ви предлагаме консултация или оглед на място за взимане на окончателно решение в зависимост от това, което сте решили да правите, преградни стени в помещения или бани, окачени тавани, изпълняване на архитектурни проекти или просто сте решили да реновирате старата си къща със способите на сухото строителство. Ние сме насреща, за да ви помогнем да свършите успешно вашето начинание в тази сфера.