търсене

Вход

OnLine

В момента има 1 посетител в сайта

 

В този раздел ще ви запознаем с някой от вариантите за стенни и подови покрития.

В зависимост от вашите парични възможности и лични предпочитания има огромен избор от материи и цветове за крайни покрития. Независимо от това за къде са предназначени тези покрития ние ще изберем най-доброто решение за вас и вашият дом или офис. Дървени ламперии за стените, естествен или ламиниран паркет за пода. За вашата баня може да ви предложим огромен избор от фаянсови, теракотени или плочки от гранитогрес, с огромен избор от шарки и разцветки. Може да ви предложим за вашите стаи крайно покритие от различни видове бои и латекс. От стандартен латекс за стаи с малко движение до силиконов латекс, който търпи на замърсяване и е с намалена влагопропоскливост и се стигне до релефна боя, на която може да се придаде различна релефна структура и шарка. Предлагаме ви също така доставка и полагане на широка гама от мазилки: венециански, перлени, антични, влачени и структурни мазилки с различен размер на камъчетата.

За всички тези бои, латекси и мазилки може да изберете цвят от каталог от приблизително 10 000хил. различни нюанса.

В зависимост от вашите предпочитания, за вашите стени може да ви предложим направата на гипсови и циментови шпакловки за идеално гладки стени.

Освен паркетите за вашият под може да изберете покритие от мокет или балатум.

Всичко зависи от вашите желания да експериментирате с материи, цветове и материали. Надяваме чрез нашата помощ да успеем да удовлетворим всички ваши желания в настоящи строителни и ремонтни проекти. С нашите специалисти на ваша страна е сигурно, че ще успеем да свършим всички строително ремонтни дейности в срок и по начин, който ще задоволи напълно всеки един вкус.

За да успеем да ви помогнем в тези ваши начинания е достатъчно да се свържете с нас на посочените телефони и електронна поща. Ще се радваме да срещнем и да обсъдим всички ваши настоящи и бъдещи строителни проекти.